طبق این گزارش، سلامتترین کشورهای جهان در منطقه اسکاندیناوی قرار دارند، شامل ایسلند، سوئد و فنلاند. دیگر کشورهایی که شرایط خوبی دارند شامل آلمان، سوئیس، استرالیا، دانمارک، کانادا، اتریش و هلند هستند.
کیت شکتر، متصدی برنامهای برای اتحادیه بهداشت بینالمللی آمریکا، مؤسسهای غیرانتفاعی که برای سلامت جامعه جهانی بهوسیله کمک ملتها با منابع محدود بهوجود آمده است، درباره اینکه چرا نظام سلامت در این کشورها موفقتر است، میگوید: بهطور تاریخی، این کشورها دارای اصول و آیینی در مورد سیستمهای مراقبتهای بهداشتی ملی هستند. وی میافزاید: این ذهنیت در مردم این کشورها وجود دارد که خدمات بهداشتی حق مسلم شهروندان است.
با وجود این حقیقت که 47 میلیون نفر از آمریکاییها فاقد بیمه سلامت هستند، ایالات متحده در رتبه 11 قرار گرفته است. جمهوری چک، اسپانیا و فرانسه در این رتبهبندی بعد از آمریکا قرار دارند.
برای تعیین فهرستی از سالمترین مکانها برای زندگی در دنیا، Forbes آخرین آمارهای موجود بهداشتی و محیطی برای هر کشوری را از منابعی همانند سازمان سلامت جهانی، بانک جهانی و UN بررسی کرد.
عواملی که بررسی شد شامل این موارد بود: آلودگی هوا در شهرها، درصد جمعیت کشور با دسترسی به آب آشامیدنی سالم، دفع بهداشتی فاضلاب، میزان مرگ و میر کودکان، میزان شیوع سل، تعداد پزشکان عمومی و متخصص در منطقه برای هر 1000 نفر، میزان سوءتغذیه و امید به زندگی سالم برای مردان.
فراتر از امتیازهای بالا برای آب آشامیدنی، فاضلاب و سوءتغذیه که بسیاری از کشورها به آن دست یافتند، ایسلند و سوئد کمترین درجه از آلودگی هوا، مرگ و میر کودکان و میزان شیوع بیماری سل را دارا بودند. همچنین این دو کشور بالاترین امید به زندگی را در مردان داشتند. تحقیقات نشان داده است که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آلودگی هوا میتواند بر عملکرد ریه اثر بگذارد و منجر به مرگ زودهنگام شود.
کران پاندی یک اقتصاددان محیطی ارشد برای رفاه محیط جهانی و یکی از مولفین این تحقیق میگوید: موفقیت کشورها در مبارزه با آلودگی بهواسطه ترکیبی از سیاستهای تشخیص مسائل، اجرای استانداردها و استفاده از سوخت پاک محقق میشود. او میافزاید: برخی کشورها همانند آنهایی که در امتداد سواحل قرار گرفته اند، حقیقتا خوش شانستر از بقیه هستند، از آنجا که باد مخالف میتواند آلودگی را کاهش دهد.
کینفو اضافه میکند: میزان کم مرگ و میر کودکان نشان از عوامل اجتماعی اقتصادی مانند در آمد خانواده است، که میتواند بر نوع تغذیه و مراقبت بهداشتی که یک کودک دریافت میکند، تاثیر بگذارد. طبق این بررسی، جمهوری چک کمترین میزان مرگ و میر کودکان را در دنیا داراست.
به گفته کینفو، اینکه تعداد بسیار زیادی از پزشکان در یک ناحیه سکونت داشته باشند لزوما بدین معنا نیست که ساکنان آن منطقه سلامت و تندرست هستند، اما از نظر دسترسی، این یک نشانه مثبت است.